VM Office Assistance

Client VM Office Assistance
Case Website
Oplossingen Design, Front-End & Back-end Ontwikkeling

De uitdaging

Ontwerpen en ontwikkelen van een converterende website waar elke dienst op zich een landingspagina vormt met unieke criteria om meer info aan te vragen.

Het resultaat

Buiten een mooi plaatje is deze website een handige tool die ingezet kan worden ter ondersteuning van diverse marketing activiteiten. "VM Office Assistance neemt het van u over zodat u zich kunt concentreren op uw corebusiness." En dat is nu net wat we voor VM Office hebben gedaan; een website neergezet die werkt, zodat zij zich kunnen focussen op hun corebusiness.

Meer informatie over Webdesign

Naam*/ Dit veld is verplicht
E-mailadres*/ Dit veld is verplicht
TelefoonnummerInvalid Input
Vraag / opmerking*/ Dit veld is verplicht
Invalid Input

Als bedrijf online gaan? Dat is sterker in je schoenen staan.

Op analoge bodem ben je misschien al diepgeworteld in je sector, maar waarom daar stoppen? Ondernemen is kansen zien, die zonder enige twijfel grijpen en benutten, om vervolgens een blijvende waarde te creëren. Als je digitaal gaat, is de wereld je markt. En dan kun je maar best twee keer zo snel en dubbel zo flexibel zijn. Daar zorgen wij voor, maar wel steeds op jouw tempo en volledig op maat gemaakt.

© 2018 AdBuddy. Alle rechten voorbehouden.Werken bij Adbuddy2 Cookies Algemene voorwaarden BE0642.742.784   IBAN: BE24 6451 0443 0538