Biestro H-eat

Client Biestro H-eat
Case One page website
Oplossingen Design, Front-End & Back-end Ontwikkeling

De uitdaging

Nieuw restaurant online gezicht waarbij het unieke concept en de eigenheid van de keuken zich vertaalt in stijl website. Er moet rekening gehouden worden met de aanpasbaarheid van het menu en nieuwsberichten. En… oh ja… doe er ook maar een portie online reservaties en cadeaubonnen bij. Dit alles in drie talen.

Het resultaat

Een moderne vormgeving geeft ruimte aan de content met een klein hoekje af. Het reflecteert de creatieve aanpak van de chefs. Klemtoon ligt op conversie met sticky buttons naar reservatie en cadeaubonnen. Dynamische menubalk met virtueel openingsbordje en snel toegankelijke meertaligheid.

Meer informatie over Webdesign

Naam*/ Dit veld is verplicht
E-mailadres*/ Dit veld is verplicht
TelefoonnummerInvalid Input
Vraag / opmerking*/ Dit veld is verplicht
Invalid Input

Als bedrijf online gaan? Dat is sterker in je schoenen staan.

Op analoge bodem ben je misschien al diepgeworteld in je sector, maar waarom daar stoppen? Ondernemen is kansen zien, die zonder enige twijfel grijpen en benutten, om vervolgens een blijvende waarde te creëren. Als je digitaal gaat, is de wereld je markt. En dan kun je maar best twee keer zo snel en dubbel zo flexibel zijn. Daar zorgen wij voor, maar wel steeds op jouw tempo en volledig op maat gemaakt.

© 2018 AdBuddy. Alle rechten voorbehouden.Werken bij Adbuddy2 Cookies Algemene voorwaarden BE0642.742.784   IBAN: BE24 6451 0443 0538