Bell Estate

Client Bell Estate
Case Website
Oplossingen Design

De uitdaging

Voor vastgoed- en projectmakelaar Bell Estate kregen we de opdracht om een website ontwerp in een niet alledaags jasje te maken. Geen gemakkelijke opdracht omdat het ontwerp geïmplementeerd moet worden in het CRM systeem Whise (https://www.whise.eu). Een systeem wat designtechnisch heel wat uitdagingen heeft.

Het resultaat

Een heel fris en luxe design welke echt uit het rijtje van de standaard immo websites springt. Handig in navigatie voor de bezoeker en gemakkelijk te onderhouden via het CRM systeem. Oordeel zelf en laat u misschien verleiden door het uiteenlopende aanbod.

Meer informatie over Webdesign

Naam*/ Dit veld is verplicht
E-mailadres*/ Dit veld is verplicht
TelefoonnummerInvalid Input
Vraag / opmerking*/ Dit veld is verplicht
Invalid Input

Als bedrijf online gaan? Dat is sterker in je schoenen staan.

Op analoge bodem ben je misschien al diepgeworteld in je sector, maar waarom daar stoppen? Ondernemen is kansen zien, die zonder enige twijfel grijpen en benutten, om vervolgens een blijvende waarde te creëren. Als je digitaal gaat, is de wereld je markt. En dan kun je maar best twee keer zo snel en dubbel zo flexibel zijn. Daar zorgen wij voor, maar wel steeds op jouw tempo en volledig op maat gemaakt.

© 2018 AdBuddy. Alle rechten voorbehouden.Werken bij Adbuddy2 Cookies Algemene voorwaarden BE0642.742.784   IBAN: BE24 6451 0443 0538