Immo Point

Client Immo Point
Case Branding
Oplossingen Logo + huisstijl

De uitdaging

Immo Point is reeds jaren een gevestigde waarde in de Antwerpse vastgoedsector. Om hun waarde kracht bij te zetten, hadden ze ook een sterke huisstijl nodig. Een herkenbaar symbool dat bevestigt dat klanten op het juiste adres zijn.

Het resultaat

Het logo van Immo Point is een symbool voor 'de plek waar woningen zijn'. De huisstijl als geheel straalt zelfvertrouwen, ervaring en gezag uit. Het zorgt ervoor dat eigenaars met een gerust hart de verkoop van hun eigendom uit handen kunnen geven aan een Immo Point kantoor. Naast de huisstijl heeft Adbuddy nog tal van andere toepassingen gerealiseerd voor Immo Point, zoals bovenstaande champagnedozen en onderstaande luxe-uitnodiging.

Meer informatie over Logo & Huisstijl

Naam*/ Dit veld is verplicht
E-mailadres*/ Dit veld is verplicht
TelefoonnummerInvalid Input
Vraag / opmerking*/ Dit veld is verplicht
Invalid Input

Als bedrijf online gaan? Dat is sterker in je schoenen staan.

Op analoge bodem ben je misschien al diepgeworteld in je sector, maar waarom daar stoppen? Ondernemen is kansen zien, die zonder enige twijfel grijpen en benutten, om vervolgens een blijvende waarde te creëren. Als je digitaal gaat, is de wereld je markt. En dan kun je maar best twee keer zo snel en dubbel zo flexibel zijn. Daar zorgen wij voor, maar wel steeds op jouw tempo en volledig op maat gemaakt.

© 2018 AdBuddy. Alle rechten voorbehouden.Werken bij Adbuddy2 Cookies Algemene voorwaarden BE0642.742.784   IBAN: BE24 6451 0443 0538