Biestro H-eat Social Media

Client Biestro H-eat
Case Social Media
Oplossingen Social Media + Landingspagina

De uitdaging

Na een succesvolle openingscampagne één jaar geleden, koos Biestro H-eat (jawel, u leest het goed) opnieuw voor een samenwerking met Adbuddy om hun éénjarig bestaan te vieren! Vieren deden we natuurlijk samen met de klanten van Biestro H-eat. Zij konden een all-in diner winnen door een originele H-eat selfie in te zenden via de #spreadtheheat photowall, een op maat gemaakte landingspagina voor deze campagne. Zes gelukkige duo's maakten kans op het all-in diner, waarvan één duo werd verkozen door het publiek.

Het resultaat

De foto's die werden ingezonden via de photowall, kwamen ook op de Facebook van H-eat. Daar kon het publiek voor hun favoriete foto stemmen door te 'liken'. Na 4 spannende weken kreeg de publiekslieveling maar liefst 510 likes! Tesamen met alle andere inzendingen en likes, kunnen we dit met trots een geslaagde campagne noemen. Proficiat Biestro H-eat!

Meer informatie over Internetmarketing

Naam*/ Dit veld is verplicht
E-mailadres*/ Dit veld is verplicht
TelefoonnummerInvalid Input
Vraag / opmerking*/ Dit veld is verplicht
Invalid Input

Als bedrijf online gaan? Dat is sterker in je schoenen staan.

Op analoge bodem ben je misschien al diepgeworteld in je sector, maar waarom daar stoppen? Ondernemen is kansen zien, die zonder enige twijfel grijpen en benutten, om vervolgens een blijvende waarde te creëren. Als je digitaal gaat, is de wereld je markt. En dan kun je maar best twee keer zo snel en dubbel zo flexibel zijn. Daar zorgen wij voor, maar wel steeds op jouw tempo en volledig op maat gemaakt.

© 2018 AdBuddy. Alle rechten voorbehouden.Werken bij Adbuddy2 Cookies Algemene voorwaarden BE0642.742.784   IBAN: BE24 6451 0443 0538