Diensten / 26 dec 2017

Logo & Huisstijl

Als je de kernpunten van je onderneming in een personage zou gieten, wat voor iemand krijg je dan? De speelse avonturier die een hele nieuwe wereld opent voor iedereen? De hilarische maar loyale beste vriend? Of toch eerder de rationele slimmerik met een gouden hart? Hoe het ook zij, over een rotsvast karakter beschikken als bedrijf is belangrijk. Je waarden en normen kennen, en daar vervolgens iedere dag naar streven, is namelijk wat jou zal blijven onderscheiden van de concurrent.

Welk zakelijk persona dan ook, het zijn de details die je uitstraling en omgeving karakteriseren en zodoende aantrekkelijk maken. Je bent immers meer dan een hoopje cijfers, een simpele product provider of dienstverlener. Wij zetten je in de markt precies zoals je bent, met al je opmerkelijke ideeën en verborgen wensen. Met een uitgekiemd en persoonlijk brandingtraject brengen wij een herkenbaarheid van jou als merk naar de buitenwereld toe, die alsmaar meer doorgroeit naar een betrouwbaarheid. Want een constante trekken doorheen je eigen verhaal, genereert een ononderbroken vertrouwen bij klanten.

Daarom zetten wij ook in op een geschikt logo design. Een ogenschijnlijk simpele combinatie van lettertype, vorm en kleur wordt een symbolische weergave van jouw onderneming. Ook dankzij een sterk grafisch ontwerp brengen wij je steeds dichter bij de klant. Communicatie is de sleutel tot succes, en dat geldt zeker ook visueel. Met het juiste beeld en een tintelende typografie trigger je alle juiste dingen bij de klant die altijd op zoek is naar meer.

Samen maken we je eigen merk. Als visuele communicatiecoach koppelen we niet alleen een brandingaspect aan je onderneming, maar gaan we tevens op zoek naar een zelfverzekerde zichtbaarheid. Een eigenheid die zich vertaalt naar alle mogelijke kleuren en vormen op het spectrum, dankzij een professioneel grafisch ontwerp die ruimte schept voor een eigenzinnige huisstijl.

Meer informatie over Logo & Huisstijl

Naam*/ Dit veld is verplicht
E-mailadres*/ Dit veld is verplicht
TelefoonnummerInvalid Input
Vraag / opmerking*/ Dit veld is verplicht
Invalid Input
Invalid Input

Als bedrijf online gaan? Dat is sterker in je schoenen staan.

Op analoge bodem ben je misschien al diepgeworteld in je sector, maar waarom daar stoppen? Ondernemen is kansen zien, die zonder enige twijfel grijpen en benutten, om vervolgens een blijvende waarde te creëren. Als je digitaal gaat, is de wereld je markt. En dan kun je maar best twee keer zo snel en dubbel zo flexibel zijn. Daar zorgen wij voor, maar wel steeds op jouw tempo en volledig op maat gemaakt.

© 2020 AdBuddy. Alle rechten voorbehouden.Werken bij Adbuddy1 Cookies Algemene voorwaarden BE0642.742.784   IBAN: BE24 6451 0443 0538